/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cazul căprioarei omorâte și aruncate într-un parc din Chișinău va fi examinat de Procuratură

missing
25 octombrie 2017, ora 07:48

Într-un comunicat al Inspectoratului Ecologic de Stat se spune că inspectorii AE Chișinău s-au deplasat la fața locului, în urma căruia au solicitat suportul organelor de poliție a sectorului Ciocana pentru documentarea cazului și identificarea persoanelor făptașe care au comis această ilegalitate. Cele săvârșite de făptași constituie infracțiune care este prevăzută în art.233 Cod Penal care prevede amendă de la 27 500 până la 42 500 lei sau pedeapsă cu închisoare de până la trei ani.

De asemenea inspectorii AE Chișinău menționează faptul că au solicitat și suportul colegilor sanitari – veterinari care în măsura posibilităților vor examina dacă animalul omorât era purtător de careva infecții (zoonoză).

Amintim că puiul de căprioară a fost găsit pe 20 octombrie curent de un locuitor al capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram