/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Președintele american a fost atacat cu stegulețe rusești. Protestatarul, arestat

missing
25 octombrie 2017, ora 17:04

„Trump este un trădător! De ce vorbiți despre reduceri de impozite, când ar trebui să vorbiți despre trădare?”

Din imaginile video se vede cum bărbatul, de 36 de ani, a înaintat din zona destinată jurnaliștilor. Stegulețele rusești nu l-au atins pe președintele american, care și-a continuat drumul spre reuniunea cu senatorii republicani vizând planurile sale de reformă fiscală. Protestatarul a fost imediat imobilizat și arestat, fiind acuzat de comportament ilegal.

„Acest președinte, care a fost ajutat de agenții ruși să câștige alegerile, ar trebui să vorbească despre trădare, nu despre impozite”.

Acum forțele de securitate investighează cum a pătruns bărbatul în sediul Congresului, în condițiile în care pentru aceasta avea nevoie de o acreditare. Individul face parte dintr-o organizație care militează pentru destituirea lui Donald Trump.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram