/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor care au decedat în Coasta de Fildeș vor ajunge astăzi la Chișinău

26 octombrie 2017, ora 14:26

Repatrierea este organizată de compania aeriană, care anunță că în următoarele zile, după îndeplinirea tuturor procedurilor necesare, compania va organiza ceremonia de rămas bun și înmormântarea membrilor de echipaj.

Membrii de echipaj care au supraviețuit, s-au întors deja acasă.

Miercuri, 25 octombrie 2017, în Abidjan, Cote D’Ivoare, a avut loc ceremonia de rămas bun pentru membrii echipajului aernoavei An-26, ER-AVB, care a suferit un accident la 14 octombrie 2017 în Cote D’Ivoare.

Compania informează că pe 29 octombrie 2017, o comisie din cinci persoane, reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova, sub președenția reprezentantului Ministerului Economiei și Infrastructurii Drumurilor a Republicii Moldova, vor pleca spre Abidjan în vederea participării la investigarea accidentului survenit la 14 octombrie 2017, cu implicarea aeronavei An-26, ER-AVB, în Abidjan, Cote D’Ivoare.

Fotografii de la ceremonia de rămas bun

Foto: news.abidjan.net

Foto: news.abidjan.net

Foto: news.abidjan.net

Foto: news.abidjan.net

Foto: news.abidjan.net

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram