/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un tânăr și-a amenințat propria bunică cu un cuțit. A jefuit-o de o sută de euro și telefonul mobil

missing
26 octombrie 2017, ora 17:30

Aceasta a povestit că luni, 23 octombrie, pe la ora două noaptea, nepotul său împreună cu un prieten au pătruns în casă. Tinerii au amenințat-o pe bătrână cu un cuțit și i-au luat o sută de euro și telefonul mobil. Ulterior, aceștia au fugit d ela fața locului.

Autoritățile din regiune informează că tinerii au vârsta de vârstă de 18 și respectiv 27 de ani, iar anterior aceștia au mai fost condamnați. Pe 25 octombrie, în urma operațiunilor de căutare, a fost stabilit locul aflării celor doi suspecți, iar aceștia au fost reținuți.  Forțele de ordine au găsit telefonul mobil furat, banii însă au fost cheltuiți.

Poliția din Slobozia a inițiat un dosar penal pe marginea cazului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram