/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Atentat asupra unui deputat al Radei Supreme la Kiev. Ce spun martorii oculari și autoritățile din Ucraina

missing
26 octombrie 2017, ora 18:48

Atentatul a avut loc aseară. Momentul exploziei a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în apropiere. Deputatul Igor Mosiiciuk a ieșit din sediul unui post de televiziune unde a participat la o emisiune. Potrivit poliției, a explodat o motocicletă încărcată cu aproape un kilogram de trotil.

Explozia a avut loc undeva acolo. Pe oameni i-am văzut în trei locuri, probabil că cineva i-a tras după deflagrație. Unul era în stare gravă. Unul era rănit mediu, iar pe al treilea nu l-am văzut”.

În două blocuri locative au fost sparte aproape toate geamurile. A fost aprinsă lumina pe un pilon special, astfel încât poliția, serviciile speciale și pirotehniștii să poată investiga cazul”.

Au avut de suferit cinci oameni. Printre aceștia deputatul Radei Supreme, Igor Mosiiciuk, iar un angajat al serviciului patrulare cu destinație specială a decedat. A fost rănită o femeie care trecea prin preajmă și un angajat al poliției orășenești”, a declarat Pavel Kononenko, adjunctul procurorului general din Kiev,

Ceva mai târziu, femeia a decedat la spital. Poliția ia în calcul un posibil atac terorist, iar unii colegi de-ai lui Mosiiciuk susțin că atentatul ar avea legătură cu afacerile acestuia. Deputatul nu odată a participat la bătăile organizate chiar în Rada de la Kiev, fiind cunoscut și pentru faptul că de mai multe ori a fost filmat în stare de ebrietate. Anterior acesta ar fi fost judecat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram