/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Au confundat căprioara cu un om. Și-a împușcat în cap colegul care stătea la pândă

missing
26 octombrie 2017, ora 17:59

– Unde l-ați împușcat?
– La marginea pădurii.
– Dar ce ați căutat noaptea în pădure?
– Am fost la braconaj”, au declarat la audieri suspecții.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, dar poliția a reținut principalul suspect abia acum. După ce și-au văzut „prada”, suspecții s-au speriat și au fugit de la fața locului. Cadavrul bărbatului de 46 de ani a fost găsit abia peste cinci zile de un locuitor din apropiere.

„- Mergeam pe marginea pădurii și el a împușcat. Când ne-am uitat, a împușcat un om.
– Intenționat? El a văzut că e om?
– Nu, i s-a părut că e o capră”, a adăugat unul din suspecți.

Potrivit oamenilor legii, victima, de asemenea, era un braconier, iar în momentul în care a fost împușcat, stătea la pândă. Expertiza medico-legală a stabilit că bărbatul a murit după ce a fost împușcat în cap.

Unul dintre suspecți a fost reținut și se află în izolatorul Inspectoratului de Poliție Cimișlia, iar celălalt este cercetat în libertate. La moment, cercetările continuă pentru a se stabili dacă omorul a avut loc intenționat sau din imprudență”, a menționat Diana Sochircă, șefă a serviciului de presă INI.

Dacă se va demonstra că suspectul a omorât intenționat victima, acesta riscă până la 15 ani de închisoare. În cazul omorului din imprudență, Codul Penal prevede până la 3 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram