/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Chirtoacă, indignat de organizarea târgului de Crăciun pe str. 31 august: „La Guvern vă deranja zgomotul sărbătorilor din PMAN?”

missing
30 octombrie 2017, ora 13:00

„De ce nu spuneți așa cum este, că în anii precedenți acolo „sus” la Guvern vă deranja zgomotul sărbătorilor de iarnă din PMAN și cereați în fiecare an să fie scurtat programul și muzica să fie dată mai încet? De ce nu spuneți că va fi brad electoral și veți aduce zilnic autocare cu copii din toată republica ca să-i felicitați, iar „în spate” vă va fi mai comod, mai ușor, dar și mai departe de ochii lumii? Care este sensul cheltuirii câtorva milioane de lei pe reparații pe infrastructură acum, dacă la primăvară str. 31 August trebuie să fie reabilitată complet cum a fost și bd. Ștefan cel Mare? Ce șantier se mai deschide la 1 noiembrie?”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Primarul suspendat menționată că troleibuzele și autobuzele care circulă pe 31 august vor trebui să se înghesuie pe strada Mateevici care este și mai îngustă decât 31 august. Chirtoacă mai sugerează ca la referendumul din 19 noiembrie să se pună și întrebarea unde să fie bradul de sărbătoare: în PMAN sau în spate?

„Înțeleg că se poate face frumos și acolo, iar serviciile municipale se vor strădui ca în fiecare an, dar cum va suna: „Mergem la brad, la sărbătoare în spatele Guvernului”? „Bradul e în față, iar sărbătoarea e în spate!”, se întreabă Chirtoacă.

Menționăm că în acest an, la inițiativa prim-ministrului Pavel Filip, târgul de iarnă nu va mai avea loc în PMAN ci pe strada 31 august, segmentul cuprins între străzile Bodoni și Pușkin. Anunțul a fost făcut de Nistor Grozavu, care a menționat în cadrul ședinței primăriei că ideea a venit din partea premierului Pavel Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram