/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ 3177 de șoferi, amendați pentru geamuri umbrite. Operațiunea „Umbriș” se va încheia la sfârșitul săptămânii

missing
30 octombrie 2017, ora 18:52

„Apropiați-vă vă rog frumos. Uitați-vă, pelicula e vizibilă. Vedeți pelicula e vizibilă. Ori o înlăturați la fața locului ori vă ridicăm numerele de înmatriculare. Și vizibilitatea este de 50 %, trebuie să fie de 70”.

Chiar dacă acest șofer nega că are geamurile umbrite, poliția i-a demonstrat contrariul.

E de la fabrică așa. Așa e de la Mercedes, dacă nu mă credeți. Vedeți pătrățelele acestea, asta nu eu le-am făcut”.

Este peliculă dnule polițist? -Este

Eu așa am cumpărat mașina, eu acum am venit din străinătate și am cumpărat-o. Dacă știam nu mai aveam, pentru ce să… nu sunt mare atrăgător ca să am sticlele tonate”.

Nu toți au acceptat să-și scoată pelicula ca să scape de amenzi. Așa că au rămas fără plăcuțe de înmatriculare.

Aveți geamurile umbrite. Dar cât de tare ele sunt umbrite ele că nu se văd”.

Nu e afumat așa de tare că nu se vede. Eu am bronat sticlele pentru că pe mine de două ori m-au furat din mașină”.

Polițiștii de patrulare susțin că mai mult de 70 de mașini au fost oprite, de la sfârșitul săptămânii trecute, pentru că aveau geamurile din față umbrite.

Faptul că înlătură pelicula pe loc, atunci rămâne cu plăcuțele de înmatriculare la automobil, nu îi sunt înlăturate. Respectiv amenda i se aplică pentru că exploatat mijlocul de transport, deja a făcut o încălcare”, afirmă Radu Timotin, Inspector de patrulare.

Operațiunea „Umbriș” se va desfășura până la sfârșitul acestei săptămâni pe întreg teritoriul țării. Cei care circulă cu geamurile din față umbrite riscă amenzi de la 600 până la 1200 lei și 3 puncte de penalizare. În primele nouă luni ale anului, din această cauză au fost sancționați 3177 de șoferi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram