/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Messi a câștigat procesul împotriva unui ziar. Prejudiciul primit l-a donat medicilor voluntari

03 noiembrie 2017, ora 18:43

Lionel Messi a acționat în judecată un ziar iberic, din cauza unui articol publicat după ce Argentina a pierdut în fața Germaniei finala Cupei Mondiale din 2014. Pe lângă avalanșa de critici de care a avut parte fotbalistul, jurnalistul publicației a scris că Messi ar fi purtat o perucă în timpul partidei și că ar fi folosit o substanță interzisă pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Messi a câștigat procesul peste 17 luni, iar instanța i-a obligat pe autorii articolului să-i achite peste 72 mii de euro. Decarul Barcelonei și-a respectat promisiunea făcută în urmă cu un an, și a donat banii organizației „Doctori fără frontieră”, gest confirmat de compania de management a fotbalistului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram