/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Patru întreprinderi vor achita două milioane de lei în bugetul de stat pentru că au refuzat să se supună inspecției

missing
03 noiembrie 2017, ora 07:00

Astfel, Plenul Consiliului Concurenței a sancționat întreprinderile „Cifrotech” S.R.L., „Interacces-M” S.R.L., „Glamis” S.R.L. pentru refuzul de a se supune inspecţiei efectuate, iar întreprinderea „BTS PRO” S.R.L. pentru refuzul de a se supune inspecției efectuate și inducerea în eroare a colaboratorilor Consiliului Concurenței.

Din cauza impedimentelor create, scopul inspecției nu a putut fi atins și a făcut imposibilă obținerea unei eventuale informații necesare și relevante pentru investigarea presupusului caz de încălcare a legislației concurențiale, inițiat prin Dispoziția Plenului Consiliului Concurenței.

Conform prevederilor art. 56 al Legii concurenței nr. 183 din 11.07.2012, Consiliul Concurenței are dreptul de a desfășura inspecții la întreprinderi, în scopul efectuării investigațiilor dispuse. La rândul său, în conformitate cu prevederile art. 56 alin. (11) al Legii concurenței nr. 183 din 11.07.2012, întreprinderea are obligația să se supună inspecției efectuate de către Consiliul Concurenței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram