/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/DOC/ Ce salariu a ridicat în 2016 și ce avere declară viceprimarul Ruslan Codreanu

missing
06 noiembrie 2017, ora 11:20

Pe lângă acest venit, noul viceprimar mai declară un salariu de 132.684 de lei din activitatea de moderator Politici Bună Guvernare a Institului pentru Politici și Reforme Europene, la care se mai adaugă și salariul de la Cancelaria de stat în sumă de 3.048 de lei.

Codreanu a mai declarat și un apartament dobândit în 2014 cu o suprafața de 92.1 metri pătrați, valoarea căruia este estimată la 674.030 de lei.

Ruslan Codreanu mai deține un automobil Wolksfagen Jetta din 2013, pe care l-a procurat în 2016, iar valoarea bunului este estimată la 200.000 de lei.

Menționăm că Ruslan Codreanu are o vastă experiență în vârful administrației publice, activând în cadrul Cancelariei de Stat și fiind responsabil de reforma administrației și coordonarea asistenței externe. A făcut parte din echipa de negociatori cu Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

Codreanu are la activ o Licență în Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Masterat în Managementul Administrației Publice la renumita Hertie School of Governance din Berlin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram