/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Maia Sandu, despre numirea Silviei Radu în funcția de primar interimar: „Un atac raider în stilul lui Plahotniuc”

missing
06 noiembrie 2017, ora 16:15

„Plahotniuc a reușit să le impună chișinăuienilor un primar pentru care la alegerile prezidențiale au votat 1327 de cetățeni din Chișinău, adică în jur de 0.3%, cheltuind aproape 5 milioane de lei pentru campanie. Numirea Silviei Radu în funcția de primar general interimar este, de fapt, un atac raider în stilul lui Plahotniuc asupra Primăriei, care ar trebui să completeze dosarul de uzurpare a puterii examinat de procurori”, a scris Sandu pe pagina sa de facebook.

Lidera PAS mai afirmă că preluarea controlului primăriei de către PD pe această cale și jocul PD-PSRM de-a referendumul pentru demiterea lui Chirtoacă nu au nicio legătură cu interesul cetățeanului. „Căci dacă în discuție ar fi vorba de ceea ce-și doresc oamenii, atunci întregul Consiliu Municipal, împreună cu Primarul, și-ar da demisia, punând punct circului și lăsând oamenii să aleagă”, a sublinia Sandu.

Amintim că în ședința de azi a primăriei Chișinău Nistor Grozavu a numit doi viceprimari pe Ruslan Codreanu și Silvia Radu. Totodată, Grozavu a delegat funcția de primar interimar Silviei Radu, lui atribuindu-și doar funcția de viceprimar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram