/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ În vizită la Moș Crăciun. Cea mai ingenioasă familie de moldoveni poate câștiga o excursie în Laponia

06 noiembrie 2017, ora 17:32

Nu ar fi prima dată când autorii ingenioasei inițiative pornesc în expediții turistice în întreaga lume. Doar că de data aceasta nu vor merge singuri, ci împreună cu o familie norocoasă. Automobiliștii vor colecta scrisori şi desene destinate lui Moş Crăciun de la cât mai mulţi copii din Moldova, inclusiv de la cei din orfelinate, le vor încărca pe toate în patru automobile şi vor porni tocmai spre Cercul Polar într-o nouă expediţie, până în țara lui Moş Crăciun, Laponia.

O familie va avea ocazia să meargă cu noi în Laponia. Sigur că conștientizând că sunt copii mici de toate vârstele, nu putem să-i luam cu noi cu automobilul, dar vor zbura cu avionul”, explică Ilie Toma, coordonator de proiect.

Cei implicați în această misiune nobilă își doresc să facă fericiți cât mai mulți copii și familii din Moldova, dar și să promoveze țara prin țările pe care le vor străbate până în Laponia.

Cred că va fi o călătorie frumoasă, emotivă. Vom vizita locații deosebite. Cred că ne v-a reuși”, afirmă și Alexandru Bodeleev, participant.

Învingătorii acestui concurs ar urma să decoleze din Republica Moldova spre Laponia la 1 decembrie. Potrivit organizatorilor, au dreptul sa participe la concurs copii cu vârstele cuprinse între 2 și 14 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram