/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Cazul minorei agresate la Cărbuna: Patru agresori au fost plasați în arest, iar alți doi - cercetați în libertate

07 noiembrie 2017, ora 19:18

Patru din cei șase tineri suspectați că au bătut față într-o grădiniță din Cărbuna au fost aduși astăzi la Judecătoria Ialoveni. Ei au refuzat să răspundă la acuzațiile imputate și nu au vrut să discute cu reporterul TV8.

Potrivit procurorului, doi din cei șase tineri sunt cercetați în stare de libertate. Totuși, aceștia au în continuare statut de învinuiți. Pe numele celorlalți patru, procurorul a cerut 30 de zile de arest.

„Probele care au stat la baza învinuirii celor doi nu prevede arestarea, din acest motiv au fost eliberați. Deci, au alt statut de învinuire, unde le-a fost înaintate pe alte articole cu mult mai grave. Articolele respective prevăd arestul”, menționează Vasile Danu, procuror.

„Toți practic regretă cele comise. Dau declarații, conlucrează cu organul de urmărire penală”, afirmă avocata Iulia Popov.

Poliția a anunțat ieri seară ca tânăra, care locuia doar cu bunica, părinții fiind la muncă peste hotare, a fugit de acasă. Seara târziu a fost găsită de poliție, iar acum se află la un centru de plasament unde i se acordă asistență psihologică. Fata, de 16 ani, ar fi fost bătută și umilită de patru tineri – alți 2 suspecți susținând că dormeau, aflându-se în stare de ebrietate în momentul producerii faptei. Indivizii au dezbrăcat fata, au lovit-o și au filmat-o cu un telefon, iar ulterior au plasat imaginile pe Internet. Suspecții riscă până la 7 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram