19 persoane reținute și 20 de kilograme de heroină, marijuana, mac și cânepa, ridicate. Poliția antidrog a efectuat aproape 170 de percheziții în toată țara. Valoarea stupefiantelor depășește 8 milioane de lei. Nu se știe, însă, nimic despre persoanele reținute. Oamenii legii refuză să ofere mai multe detalii. Serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție susține că mâine va fi organizată o conferință de presă în legătură cu acest subiect.

Descinderi masive au avut loc în toată țara. Poliția antidrog și procurorii au efectuat aproape 170 de percheziții în Chișinău, Drochia, Briceni, Cahul, Cantemir și Telenești.

AMBIANTA Brut Operațiune Antidrog fără precedent, mai multe grupări criminale dezmembrate de poliție

Rețineri au avut loc atât în plină stradă, în curțile unor blocuri, în locuințe, dar și în farmacii.

„Au fost depistate peste 4 kilograme de droguri sintetice, 7 kilograme de marijuana, 5 de mac, 2 kilograme de etnobotanice, 650 de pastile extasy, heroină, o seră cu plate de cânepă”, a declarat Mariana Bețivu, ofițer de presă IGP.

Potrivit oamenilor legii, au fost ridicate 3 pistoale deținute ilegal și peste 200 de cartușe de luptă.

„Valoarea tuturor drogurilor sechestrate se ridică la peste 8 milioane de lei. Acum se efectuează alte aproape 100 de percheziții”, a mai menționat Bețivu.

Oamenii legii au refuzat să ofere mai multe detalii, anunțând că acestea vor fi făcute publice mâine, în cadrul unei conferințe de presă.