/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Poliția antidrog în acțiune - 170 de percheziții în toată țara. 19 reținuți, 20 de kg de droguri ridicate

missing
08 noiembrie 2017, ora 18:29

Descinderi masive au avut loc în toată țara. Poliția antidrog și procurorii au efectuat aproape 170 de percheziții în Chișinău, Drochia, Briceni, Cahul, Cantemir și Telenești.

AMBIANTA Brut Operațiune Antidrog fără precedent, mai multe grupări criminale dezmembrate de poliție

Rețineri au avut loc atât în plină stradă, în curțile unor blocuri, în locuințe, dar și în farmacii.

„Au fost depistate peste 4 kilograme de droguri sintetice, 7 kilograme de marijuana, 5 de mac, 2 kilograme de etnobotanice, 650 de pastile extasy, heroină, o seră cu plate de cânepă”, a declarat Mariana Bețivu, ofițer de presă IGP.

Potrivit oamenilor legii, au fost ridicate 3 pistoale deținute ilegal și peste 200 de cartușe de luptă.

„Valoarea tuturor drogurilor sechestrate se ridică la peste 8 milioane de lei. Acum se efectuează alte aproape 100 de percheziții”, a mai menționat Bețivu.

Oamenii legii au refuzat să ofere mai multe detalii, anunțând că acestea vor fi făcute publice mâine, în cadrul unei conferințe de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram