/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Au fost audiați primii martori în dosarul Lucinschi. Declarațiile procurorului și ale fostului deputat se bat cap în cap

08 noiembrie 2017, ora 18:33

Respectiv în mare parte martorii au confirmat învinuirea adusă dnului Chiril Lucinschi, în special s-a confirmat faptul că dnul Chiril Lucinschi era beneficiarul final”, susține procurorul Eugen Rurac.

Din start am spus că eu nu sunt vinovat. Martorii care au fost au confirmat anume că nu am făcut acest lucru. Niciunul. Martorul care a fost audiat de la banca a confirmat ca da, într-adevăr creditul a fost luat și a fost stins, și a fost legal”, afirmă Chiril Lucinschi, fostul deputat.

Au fost audiați beneficiarul unei companii internaționale, administratorul unei companii naționale și fostul director de la „Unibank”, Dumitru Țugulschi.

Chiril Lucinschi a fost reținut pe 25 mai într-un dosar legat de fraudele bancare. El este cercetat sub acuzația de spălare de bani în proporții deosebit de mari, după ce ar fi accesat mai multe credite neperformante. Fostul politician se declară nevinovat și susține că a întors toate cele cinci milioane de lei luate în credit în 2013.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram