/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Portarul spaniol Iker Casillas a câștigat premiul Golden Foot 2017

missing
08 noiembrie 2017, ora 19:31

Iker Casillas s-a impus la cea de-a 15-cea ediție a premiului Golden Foot în fața altor jucători de top, cum ar fi Sergio Ramos, Lionel Messi, Luis Suarez, Yaya Toure, Thiago Silva, Arjen Roben, Andrea Pirlo sau Cristiano Ronaldo.

Câștigărorul a fost ales în baza voturilor acordate de microbiștii din întreaga lume. Premiul constă dintr-o copie din aur a tălpii piciorului drept a câștigătorului, Casillas imortalizându-și și mâinile cu ocazia evenimentului prezidat de prințul Albert al 2-lea.

Portarul spaniol, în vârstă de 36 de ani, are în palmares un titlu de campion mondial si două de campion european, cucerite cu Spania, precum și cinci titluri de campion al Spaniei și două ligi ale campionilor cucerite cu Real Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram