/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Turte de la „îngerul” Ilan Șor. Edilul i-a îndulcit pe orheieni cu 10 mii de turte de hramul orașului

08 noiembrie 2017, ora 19:12

Așa a început astăzi festivitatea la Orhei. Dacă până acum, de fiecare dată, era însoțit de soția sa la asemenea evenimente, astăzi Ilan Șor a mărșăluit prin fața localnicilor alături de un sobor de preoți și înconjurat de bodyguarzi. După un discurs ținut în fața localnicilor, edilul s-a aventurat într-o horă strămoșească.

Întrebat unde e soția sa Jasmin, acesta a răspuns. „Ea avea programat din timp un concert. De aceea ea va evolua astăzi în altă parte.”

Ca și în anii precedenți, centrul Orheiului a fost decorat cu elemente tradiționale – un covor imens de toamnă, iar anul acesta Primăria a instalat și peste 50 de beculețe ornamentate. Întrebat de unde are bani pentru concerte cu interpreți scumpi, Șor a răspuns că…: „Din fondul primăriei am alocat – a mai alocat și fondul „Pentru Orhei”, organizația care mereu a susținut această sărbătoare și în general foarte multe face pentru acest oraș.”

Deși vorbăreț când i se oferă ocazia să se laude, atunci când este întrebat de dosarele penale pe care le duce în spate primarul ia imediat apă în gură.

Nici pe orășeni nu-i interesează de unde ia primarul lor bani pentru festivități. Important este că lor le place cum îi alintă Ilan Sor.

„Pentru mine el este al doilea Dumnezeu, ne bucurăm că ne dă bucurie. Dumnezeu ne-a dat un înger.”

„Câți primari am avut nimeni nu a făcut, dar el în așa un timp scurt nu a făcut nimeni.”

„El are sponsori, el la noi nu fură. Că dacă a furat avea să fie pe lege făcut.”

„Așa e frumos multă lume și avem dispoziție.”

Mare învălmășeală și la turtele dulci împărțite la comanda darnicului primar. Deși li s-a spus să ia doar câte o turtă, ca să ajungă la toți, unii au luat mai multe.

„Este cel mai plăcut să ai răbdare și să fie mai gustos. Cel mai gustos este atunci când este o surpriză.”

„Vrem să vedem anume cum sunt acele turte dulci, noi facem dar poate nu le facem așa cum trebuie. Să vedem ce au înăuntru poate ceva mai interesant. Și vom face și noi.”

Seara, participanții la eveniment vor avea parte de un concert. Pe scena de la Orhei vor evolua Dara, „Zdob și Zdub”, Ionel Istrati, iar sărbătoarea va culmina cu un recital al trupei germane „Modern Talking”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram