/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Peste 100 de mascați au efectuat percheziții inopinate într-un penitenciar din sudul Moldovei

missing
09 noiembrie 2017, ora 16:56

Oamenii legii au ridicat din diverse ascunzișuri improvizate: 19 telefoane mobile, 17 căşti, 4 baterii și 21 de încărcătoare pentru telefon mobil, 12 Cartele SIM, 12 seturi de cărți de joc, 350 litri de bragă, 38 litri de basamac, 14 bucăți de obiecte spongioase și taioase, 7 bucăți de cablu USB, 3 kg 200 gr de drojdie, 28 lei MD, 5 RON.

Toate materialele şi obiectele ridicate au fost predate organelor de poliție în scopul investigării cazurilor şi luării unor decizii conform legislaţiei.

În vederea asigurării ordinii și disciplinei în penitenciare, a respectării regimului de deținere conducerea DIP susține intenția de a intensifica controalele și perchezițiile inopinate în toate instituțiile de detenție din țară.

Percheziția a fost efectuată de

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram