/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Când vor cădea primii fulgi în Moldova

missing
10 noiembrie 2017, ora 16:33

Luni sunt așteptate precipitații slabe și maxime de +17, +19 grade Celsius pe timp de zi. Noaptea termometrul va coborî în termometre până la +3..+6 în Nord, +4..+7 în Centru și +5..+8 în Sudul republicii.

Marți și Miercuri ploile se vor înteți în toată țara, iar temperaturile vor coborî până la +5 în nordul țării, +6 în Centru și +7 în Sud. Pe timpul nopții mercurul în termometre va arăta +3..+7 grade Celsius.

Joi precipitațiile vor fi mixte, sub formă de ploaie și zăpadă, iar temperaturile vor scădea și mai mult ajungând la 0 grade în Nordul țării pe timp de zi.

Vineri va fi și mai frig, iar în Nordul țării vom avea minime de -2 la Nord, -1 la Centru și 0 grade în Sudul țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram