/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Chirtoacă, compătimit de PSRM. Ghimpu îi cere procurorului Viorel Morari inițierea unei anchete interne

missing
10 noiembrie 2017, ora 18:50

Eu presupun că lucrurile stau foarte prost pentru partea adversă și, ca să buimăcească toată lumea, a fost aruncat Dorin Chirtoacă în flancul din față, probabil pentru dezbateri. Este un scenariu, un aranjament făcut între democrați și liberali”, afirmă Ion Ceban, președinte fracțiunea PSRM în CMC.

Cât despre fotografiile și imaginile video private ale lui Dorin Chirtoacă, care au ajuns în spațiul public, Ion Ceban neagă că acestea au fost răspândite de socialiști. El a spus că îl compătimește pe primarul suspendat, sugerând că făptașii ar putea fi foștii lui prieteni.

Treaba lui ce face după pereți. Evident dacă nu o face la serviciu. Este dezgustător, urât, anormal, incorect și condamnabil”, a mai adăugat Ceban.

Au condamnat aceste acțiuni și democrații. Într-un comunicat, aceștia au scris că „PDM își exprimă dezacordul față de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă”. Liberalul Mihai Ghimpu a declarat pentru Unimedia că Procuratura Anticorupție ar fi implicată în aceste scurgeri de informații și că șeful instituției, Viorel Morari, ar trebui să pornească o anchetă internă. Contactați de TV8, atât Viorel Morari, cât și adjunctul său, Eduard Varzar, aveau telefoanele deconectate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram