/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Rusia: Șase persoane ucise în prăbușirea unui imobil. Momentul prăbușirii, surprins de o cameră

missing
10 noiembrie 2017, ora 11:26

„Sunt trei răniți și șase morți”, a declarat Ministerul Sănătății din regiunea Udmurtia a cărei capitală este Ijevsk. Unul dintre răniți este încă spitalizat, potrivit aceleiași surse.

Un bilanț anunțat anterior era de trei morți, printre care un copil. Cel de-al șaselea cadavru a fost descoperit vineri dimineață devreme, a declarat un responsabil al serviciilor de urgență. „O femeie a fost găsită în subsolul clădirii”, a transmis un responsabil, indicând că operațiunile de căutare și salvare continuă.

„Circumstanțele accidentului sunt examinate”, a declarat la rândul ei procuratura acestui oraș de 650.000 de locuitori într-un comunicat publicat joi pe site-ul său.

Ministerul pentru Situații de Urgență a precizat că „imobilul s-a prăbușit parțial” la ora locală 16:41 (12:41 GMT). Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat o explozie puternică, produsă la un etaj inferior al blocului.

Comisia de anchetă rusă a anunțat deschiderea unei investigații. Imaginile transmise de televiziuni arătau fațada distrusă a imobilului, situat în apropierea unei intersecții foarte aglomerate.

O persoană care locuiește în zonă a declarat la postul public Rossia 24 că a auzit un zgomot puternic, ca al unei explozii, care a făcut clădirea să vibreze.

Exploziile produse de acumulări de gaze sunt frecvente în Rusia. Ultima explozie gravă, produsă în februarie 2016, s-a soldat cu moartea a șapte persoane la Iaroslavl, lângă Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram