La un an de la învestirea sa în funcție, Președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj pe facebook prin care le-a mulțumit alegătorilor și a venit cu noi promisiuni, spunând că lucrurile cele mari încă urmează să vină.

„Profit de acest prilej pentru a le mulțumi tuturor celor care au avut încredere în mine, au ieșit la votare și mi-au oferit mandatul de șef al statului”, a scris acesta pe facebook, susținând că în fiecare zi a funcției sale nu a încetat să aibă în vizor solicitările și speranțele alegătorilor.

„Știu că nu toate obiectivele pe care mi le-am propus spre realizare au fost duse la bun sfârșit, dar în acest an am reușit să pun temelia unor proiecte politice și sociale care își vor găsi împlinirea în următoarea perioadă. Important este că în noua mea funcție am continuat să mă întâlnesc cu cetățenii, să fiu aproape de ei și să le ascult păsul și ori de câte ori a fost posibil, să le rezolv problemele pe care mi le-au prezentat”, a menționat Dodon.

Totodată, șeful statului a venit cu noi promisiuni pentru viitor. „Promit să fiu la fel de deschis spre comunicare și de acum încolo. Promit că ceea ce am început în domeniul relațiilor externe, în domeniul reîntregirii țării în domeniul consolidării statalității și identității moldovenești, va fi dus la un final pozitiv. În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte, eu îmi voi onora mandatul încredințat de cetățeni”.

Explicând că un an a fost doar începutul, „lucrurile cele mari încă urmează să vină și să fie realizate cu succes”.