/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Procuratura susține că nu este responsabilă de imaginile private ce au apărut în spațiul public cu Dorin Chirtoacă

missing
13 noiembrie 2017, ora 18:34

„S-a declanșat în limita competenței mele o verificare internă, o investigație internă. Dacă constat că de la procuratură sau de la cineva din cadrul procuraturii anticorupție responsabil de difuzarea către persoane terțe neautorizate a materialelor cauzei penale eu îmi asum responsabilitatea și îmi dau demisia”, a declarat Morari pentru TV8.

„Noi avem careva materiale cu ziua de vineri pe care le examinăm anume dar nu ne-am autosesizat pe o crimă concretă. Sunt doar niște vorbe, sunt doar niște imagini. Iar așa o categorie de crimă se pornește doar la cererea persoanei”, ne-a declarat telefonic Ștefan Șaptefrați, șef al Procuraturii Chișinău.

Potrivit procurorilor, difuzarea datelor cu caracter personal ce afectează viața privată este infracțiune.

Menționăm în spațiul public au apărut mai multe imagini video și foto care surprind scene din viața privată a edilului suspendat, Dorin Chirtoacă. Anterior, liberalul Mihai Ghimpu a declarat că Procuratura Anticorupție ar fi implicată în aceste scurgeri de informații și că șeful instituției, Viorel Morari, ar trebui să pornească o anchetă internă.

Și Dorin Chirtoacă a comentat anterior apariția în spațiul public a imaginilor video din viața sa privată. El i-a acuzat pe socialiști că ar fi recurs la asemenea tehnici murdare pentru a-l discredita în ajunul referendumului de duminică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram