Pomul de Crăciun va fi inaugurat pe 1 decembrie la fel ca în fiecare an, iar în aceiași zi vor fi aprinse și luminițele de sărbătoare din totul orașul. Șeful adjunct al Direcției Cultură, Stela Mitriuc, a anunțat în cadrul ședinței Primăriei programul manifestațiilor pentru sărbătorile de iarnă.

Astfel, pe 24 și 25 decembrie, în centrul Capitalei va fi serbat Crăciunul, care va cuprinde o paradă a costumelor și un spectacol intitulat „Clinchet de argint pe aripi de colind”. În ziua Crăciunului este planificat un spectacol de divertisment cu muzică ușoară care va dura 3-4 ore.

În perioada 26 decembrie – 14 ianuarie, în apropierea bradului vor fi organizate matinee pentru copii cu Moș Crăciun și animatori, în colaborare cu actorii de la teatrul „Guguță”.

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită în compania orchestrelor folclorice și va include două componente: „Portretele anului 2017” și „Medalion de Revelion”.

„Vreau și e în posibilitatea nostră să lucrăm cu colectivele municipale și orchestrele profesioniste care sunt la balanța Direcției Cultură”, a declarat Stela Mitriuc.

Din program nu vor lipsi focurile de artificii. În seara de Revelion, activitățile de pe strada 31 august se vor încheia la ora 20.00, iar în PMAN vor începe la 22.00.