/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Detalii noi în cazul tragediei de la Glodeni. Părinții celor trei copii nu au putut să intre în casă din cauza flăcărilor

15 noiembrie 2017, ora 11:03

Edilul a mai spus că locuința în care stătea familia era închiriată – o cameră cu sobă, în care dormeau toți cei cinci membri ai familiei. Flăcările s-au extins foarte repede și au mistuit construcția în întregime, au rămas doar pereții. Preventiv s-a stabilit că focul a pornit de la sobă. Autoritățile locale vor ajuta familia cu bani ca să-i înmormânteze pe cei trei copii și vor identifica un spațiu de locuit pentru părinți.

Educatorii de la grădinița din localitate spun că familia nu era una vulnerabilă. Cel mai mare copil, fetița de șapte ani, a frecventat grădinița și era un copil ascultător. Pe cel de-al doilea copil, un băiat de patru ani, părinții nu au vrut să-l dea la grădiniță. Femeia era în concediu de maternitate cu cel de-al treilea copil.

Solicitată de TV8 Ludmila Condrat, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Glodeni, nu confirmat, dar nici nu a infirmat versiunea primarului, menționând că toate circumstanțele vor fi stabilite în cadrul anchetei. Totodată, a precizat că a fost pornită o cauză penală pentru „lipsirea de viață din imprudență”. Părinții riscă de la 2 la 6 ani privațiune de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram