/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Maia Sandu răspunde socialistului Ion Ceban și îl îndeamnă să meargă la „partenerii lor - PD-ul”

missing
15 noiembrie 2017, ora 18:07

„Astăzi am văzut un Ion Ceban panicat şi debusolat, care e gata să ceară ajutor de la oricine. Dacă sunt așa de puternici, de ce ne cerșesc nouă ajutorul? Să meargă la partenerii lor – PD-ul, ca aceștia să-i ajute ca de fiecare dată. Dar, desigur, mariajul cu Plahotniuc le face festa socialiştilor, căci oamenii nu-i mai cred. Fricile lui Ceban se materializează: coaliţia cu Plahotniuc a dus la aceea că oamenii nu vor să-i susţină în problema referendumului. Oamenii nu-i mai cred. PAS a venit cu poziția oficială și cu argumente în fața cetățenilor, nu în fața lui Ion Ceban. Reiterăm că nu participăm la jocul murdar dintre Plahotniuc și Dodon, un târg de partajare a sferelor de influență. Ce au promis unul altuia noi putem doar să presupunem, dar nu intrăm în cârdășie cu cei doi gemeni politici”, au spus reprezentanți PAS pentru TV8.

Amintim că duminică, 19 noiembrie, în Chișinău va avea loc referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram