/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Și-a cumpărat pavaj în curtea casei, dar s-a deteriorat. Un agent economic a înlocuit gratuit pavaj de peste 12 mii de lei

missing
15 noiembrie 2017, ora 10:51

Consumatorul din orașul Cricova a procurat de la un agent economic pavaj pentru a fi instalat în curtea casei sale. După instalare, a depistat că calitatea pavajului nu corespunde cu cea declarată de agentul economic, deteriorându-se în perioada termenului de garanție.

Astfel, acesta a depus o cerere prealabilă către administratorul agentului economic, prin care a cerut înlocuirea gratuită a pavajului necalitativ sau restituirea contravalorii produsului. Totodată, a solicitat expertiza tehnică independentă de o terță parte competentă în domeniu, pentru determinarea calității produsului. Rezultatele expertizei au confirmat că produsul nu corespunde cerințelor declarate. Revendicarea nu a fost satisfăcută, iar consumatorul a decis să depună o petiție la Agenția pentru Protecția Consumatorilor.

După implicarea Agenției în soluționarea problemei respective, reclamația a fost soluționată pe cale amiabilă, petiționarului fiindu-i înlocuit pavajul necalitativ (45 m2) în valoare de 12600 lei și suma de 2160 lei achitată pentru expertiza tehnico-științifică independentă efectuată din contul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram