/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

UEFA EURO 2019 Preliminarii: Naționala de tineret a pierdut în fața Cehiei cu scorul 1-3

missing
15 noiembrie 2017, ora 14:38

Andrei Macrițchii a dechis scorul în minutul 11, dar bucuria gazdelor a durat doar patru minute, Luka Provod reușind egalarea. După pauză, jucătorul echipei Zlin, Ondrej Baco a dus-o pe Cehia în avantaj, în minutul 60. Moldova putea să egaleze prin Vitalie Damașcan, dar golgheterul Diviziei Naționale a lovit bara. Karel Knejzlik a stabilit scorul final în minutul 71. Cehia putea să câștige la un scor categoric, dar portarul Nicolae Cebotari a parat lovitura de la 11 metri executată de Ondrej Mihalik.

În urma acestei înfrângeri, Moldova a rămas pe penultimul loc, cu trei puncte la activ. „A fost un meci echilibrat, dar din nou am pierdut din cauza greșelilor individuale”, a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei de tineret, Dănuț Oprea. Următorul meci din preliminarii, Moldova îl va susține pe 27 martie pe terenul liderului grupei, selecționata Croației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram