În această noapte, la ora 00:16 minute, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat despre izbucnirea unui incendiu în satul Danu, raionul Glodeni.

UPDATE ora 10:00: La locul incendiul, din satul Danu, raionul Glodeni, lucrează o echipă din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, spre stabilirea circumstanțelor izbucnirii incendiului. Mai mult, la fața locului activează și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Glodeni, pentru mai multe circumstanțe ale cazului.

Știrea inițială: La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii stabilind că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări. În timpul intervenției de stingere, pompierii au depistat în interiorul locuinței, corpurile neînsuflețite a trei minori, două fete și un băiat. S-a constatat că minorii aveau vîrste de : o fată de 7 ani, un băiat de 4 ani și o altă fată de o lună de zile.

Localizarea incendiului a fost anunțată către ora 00:37 minute, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați. Circumstanțele izbucnirii incendiului și cauza urmează să fie cercetate și stabilite, organele de drept cercetînd alte date și cauza decesului celor trei minori.