O femeie a decedat, iar alte două au fost transportate la spital, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de joi, în apropiere de localitatea Biruința, Sîngerei.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliției Sîngerei, Lilia Harea, a declarat pentru TV8 că accidentul a fost provocat de șoferul automobilului de model Skoda Superb care a ieșit la depășire și ar fi lovit o mașină de model Opel Zafira, care se deplasa în aceeași direcție.

Ulterior mașina de model Skoda a fost proiectat într-un alt automobil de model Reanult Cango care venea din partea opusă.

Harea a precizat că șoferul automobilului Renault și o pasageră din automobilul Skoda, în vârstă de 18 ani, au fost transportați cu mai multe traumatisme la Spitalul municipal Bălți, iar o femeie în vârstă de 48 de ani, care se afla în Renault, a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului de Poliție Sîngerei care urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.