/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

METEO: Joi ne așteaptă vreme mohorâtă, cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vom avea în termometre?

missing
16 noiembrie 2017, ora 08:33

În nordul țării vremea va fi posomorâtă, iar norii vor persista întreaga zi. Dimineața, mercurul din termometre va indica 2 grade, iar la amiază va urca până la 6 grade.

În centru, temperaturile vor fi la fel de modeste. Partea bună e că soarele va încerca să pătrundă printre nori și să mai încălzească nițel atmosferă. Dimineața vor fi 3 grade, iar ziua 7.

În ținuturile sudice, ziua va începe cu înnorări și cu 4 grade în termometre. Până la ora amiezii, soarele se va desluși printre nori, înregistrându-se o maximă de 10 grade.

La Chișinău vom avea vreme mohorâtă de toamnă. Dimineața va apărea soarele, iar la amiaza norii nu vor întârzia să se adune. În timpul nopții vom avea un grad cu plus, iar pe parcursul zilei 7 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram