/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

PDM comentează acuzațiile aduse de PAS: Acuzația de uzurpare este absurdă. E o reacție determinată de panică

missing
16 noiembrie 2017, ora 11:54

Democrații susțin că acuzațiile vin în contextul „implicării tot mai active a partidului în rezolvarea problemelor cetățenilor”. „Faptul ca Partidul Democrat din Moldova se apropie tot mai mult de problemele cetățenilor și se implică activ în rezolvarea lor a creat nervozitate unor partide politice, mai ales după ce ultimele sondaje de opinie au confirmat creșterea semnificativă a PDM și a liderului său în încrederea cetățenilor. În acest timp, partidele de opoziție înregistrează scăderi în sondajele de opinie, unele de-a dreptul dramatice,” se menționează în mesajul remis.

Democrații adaugă că astfel de acuzații, ca cea de uzurpare, sunt absurde. „Ele sunt în realitate o încercare disperată a PAS de a opri ascensiunea PDM. Este o reacție determinată de panica și lipsa de proiecte politice a celor de la PAS. Ceea ce face PDM este inclusiv să caute soluții împreună cu Guvernul pentru a opri dezastrul social pe care Maia Sandu l-a produs în sistemul de învățământ prin închiderea de școli fără o evaluare corectă, ceea ce a dus la o catastrofă socială, la situații dramatice pentru mulți copii, pentru părinții lor și profesorii lor”, se mai arată în mesaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram