Un TIR cu numere de înmatriculare în R. Moldova ar fi provocat un grav accident la Iași. Șoferul TIR-ului nu s-a asigurat în momentul unei depășiri și a intrat în coliziune cu un microbuz. Până în acest moment, 20 persoane au nevoie de îngrijiri medicale, iar traficul din zonă este complet blocat. Accidentul a avut loc comuna ieșeană Raducaneni.

În accident a fost implicat un microbuz care transporta pasageri, pe ruta Cosmești. În momentul actual, 20 de pasageri au fost răniți, aceștia având răni ușoare. Bilanțul nu este definitiv. Nu sunt persoane decedate, scrie bzi.ro.

În urma unor prime cercetări, șoferul TIR-ului, Stan V. ar fi cel vinovat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Șoferul microbuzului Ursu G. a afirmat că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens! Șoferul microbuzului a încercat să evite impactul, dar acesta fiind imposibil de evitat. Șoferul TIR-ului, confirmă faptul că șoferul microbuzului a încercat să evite contactul, dar avea o viteză mare.

La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe de ordine, fiind prezente mai multe echipaje medicale, pompieri, poliție, criminaliști.