/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Înverzește Chișinăul! Plantează sâmbătă copaci în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi scuarul Catedralei

missing
17 noiembrie 2017, ora 13:32

În această zi, în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md va avea loc o acțiune de amploare. Participanții la proiect împreună cu voluntarii vor sădi circa 200 de copaci tineri, achiziționați în cadrul proiectului Verde.md.

Plantarea din această sâmbătă va fi a cincea la număr, cu participarea activiștilor și a voluntarilor proiectului Verde.md. Din dorința și eforturile orășenilor de a face Chișinăul mai verde, în parcurile din centrul capitalei vor apărea mesteceni argintii, stejari roșii, molizi, arțari cu frunza ascuțită, paltini argintii, tei cu frunza lată, pruni purpurii și pini negri austrieci.

Plantările de copaci, organizate de proiectul Verde.md, devin tot mai populare în rândul chișinăuienilor. Mulți vin cu întreaga familie, pentru fiecare membru al familiei să poată dărui un arbore orașului drag. În plus, locuitorii capitalei au preluat frumoasa tradiție de a dărui copaci prietenilor: sărbătoritul primește un certificat de cadou și o invitație la plantarea copacului său. Mulți participă la plantare pentru ca în oraș să fie tot mai mulți copaci, care să amintească de rudele și prietenii răposați. În această sâmbătă va fi sădit un grup de molizi în memoria celor plecați de printre noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram