/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Agitație electorală în Parlament. Ghimpu: „Cel mai alterat produs din Moldova este PSRM”

missing
17 noiembrie 2017, ora 16:21

„Îmi permiteți să mulțumesc socialiștilor pentru foaia volantă pe care au repartizat-o deputaților cu chemarea să nu iasă duminică la referendum. Așadar, boicot! Nu ieșim la vot!”, a declarat Mihai Ghimpu, președintele fracțiunii PL.

„Ieri, în această sală, am audiat o problemă delicată. Produsele alterate în instituțiile preșcolare. Nu putem ajunge la o finalitate aici, în Parlament. 100 de mii de cetățeni au decis că primăria e un organ corupt, care se face responsabil pentru această fărădelege”, a menționat Vlad Batrîncea, deputat PSRM.

„Cel mai alterat produs în Republica Moldova este PSRM”, a replicat Ghimpu.

„Ar trebui să luăm o altă atitudine față de ceea ce se întâmplă în Parlament, chiar aceste pliante care ne-au fost distribuite dimineața”, a adăugat Valeriu Ghilețchi, președintele fracțiunii PPEM.

„A apărut o chimie suplimentară între PL și PSRM. Asta e campanie electorală și este interzisă”, a conchis Andrian Candu, președintele Parlamentului.

„Mi se pare că au venit cu noaptea în cap, ca să fie primii la ședința de plen. Și au irosit resursele financiare în zadar, deoarece ei cunosc care sunt pozițiile majorității fracțiunilor”, a declarat și Tudor Deliu, președintele fracțiunii PLDM.

Referendumul de revocare a primarului suspendat Dorin Chirtoacă va avea loc duminică. Deputații PL, PLDM, PPEM și, parțial, PDM și-au anuntat boicotul, în timp ce comuniștii și socialiștii au îndemnat oamenii să iasă la vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram