/VIDEO/ „Broscuța” zgomotoasă. Locatarii nu mai suportă bețiile și gălăgia din curtea lor. „Începe noaptea, seara târziu când copii dorm”

17 noiembrie 2017, ora 15:55

Oameni sunt nemulțumiți că noaptea, în fața blocului în care locuiesc se strigă și se sparg sticle. Aceștia acuză proprietarul unei tarabe care vinde băuturi alcoolice chiar lângă casa lor. De cealaltă parte, unii sar în apărarea localului spunând că de vină sunt cei care beau, nu localul.

„Șeful barului nu e vinovat cu nimic. Ograda e plină cu copii și stau toți aici ca să vadă cum se îngrămădesc în punctul ăsta, de dimineață până dimineață. Dar de ce vreți să închideți Broscuța? Nu înțeleg”.

Mămicile din bloc spun că nu pot dormi nopțile, deoarece lângă această tarabă mereu sunt persoane în stare de ebrietate care strigă și se bat. Administratorul localului nu era pe loc în momentul vizitei echipei TV8. Telefonat de chelner, acesta a spus că va veni în jumătate de oră, dar așa și nu a mai venit.

„Problema în privința la Broscuța asta a noastră din ogradă. Gălăgia începe noaptea, seara târziu când copii dorm, lumea se odihnește. Noapte se începe gălăgia, se încep răcnete, strașnic. Nu poți să te odihnești”.

„O zi întreagă copii se plimbă pe afară. Frumoșii ies din acest local într-o stare… Copii mă întreabă: – Mama, ce-i cu ei?”.

În plus, în ogradă, pe unde ar trebui să alerge copiii, de câțiva ani au apărut două tomberoane unde pizzeria din apropiere își aruncă deșeurile. Acestea emană un miros groaznic, iar din această cauză, prin curte, nu vezi țipenie de copil.

„Miros înțepător, copii nu pot să se joace, adică deșeuri peste tot. Pentru atâția locatari care locuiesc în atâtea case așa un focar de infecție sub nasul nostru și nimeni nu poate să ia nici o măsură pentru a ne ajuta”.

„Când a fost problema cu dusul deșeurilor au stat zile întregi saci cu gunoi, și era imposibil de trecut, nemaivorbind să stau cu copilul la scaun sau la terenul de joacă. Plus la asta mirosul se ridică și în apartamente”.

„Este o problemă mare cu gunoiul. Ieși să te plimbi cu copilul și miroase… Șoarecii aleargă. E urâtă treaba cu aceste tomberoane”.

Și copilașii se declară nemulțumiți.

„De aceea toamna asta nu am ieșit foarte des afară. – Din cauza mirosului? Da”.

„Noi preferăm să ne jucăm prin grădină că sunt plante curate, dar oricum vine mirosul urât. Dacă ar fi transportate, nu ar mai fi miros urât și noi ne-am putea juca și prin alte locuri”.

Contactați de TV8, reprezentanții pizzeriei au spus că vor reveni cu o reacție la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram