/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Maia Sandu, despre rezultatele REFERENDUMULUI: „Un vot de blam regimului oligarhic Plahotniuc-Dodon”

missing
19 noiembrie 2017, ora 22:26

„După ce justiția subordonată PD-ului a permis acest scrutin de târguială, PSRM a arătat întregii lumi că este un partid izolat, cu care nimeni nu dorește să conlucreze, în afara PD-ului, singurul lor partener de nădejde. Eşecul referendumului arată că oamenii s-au săturat de minciuni, de falsuri şi de jocuri murdare. Avem primul semnal că până și alegătorii acestor două partide încep să înţeleagă cât de nocivă este această clasă politică. Alegerile parlamentare ne dau şansa să ne debarasăm de ea”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

La final, lidera Pas a menționat că Chișinăul are nevoie de un primar competent, „pe care locuitorii capitalei îl merită și îl așteaptă de mult timp.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram