Valeriu Munteanu, vicepreședintele Partidului Liberal a prognozat pe facebook că socialiștii nu vor putea aduce la urnele de vot nici 20% din alegători până la ora nouă. Totodată, acesta susține că Dodon cu siguranță își roade nervos unghiile și se gândește că nu trebuia să forțeze realitatea.

Certamente Referendumul inițiat de Igor Dodon pentru a-l proiecta pe Ion Ceban la funcția de primar general al municipiului Chișinău va eșua în câteva ore, se pare că aceștia nu vor reuși să aducă la urnele de vot nici 20% din alegătorii capitalei, o discrepanță enormă între acest rezultat (dezolant) și „rezultatele” pe care le „obțin” socialiștii la „bătăliile” din sondajele de opinie. Acum, cu siguranță Dodon, își roade nervos unghiile, sorbește dintr-un coniac scump (sigur nu de la Călărași) și se gândește: „Oare de ce mi-a trebuit să forțez realitatea, când aparențele erau de partea mea?”, a scris Dodon.

Liberalul a mai spus că trebuie să-i ceară socoteală și să-l determine Pe Dodon să întoarcă în visteria statului cele 9 000 000 lei „pe care le-au luat forțat, întru a-și satisface poftele morbide…”, și-a încheiat postarea Munteanu.