/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Dosarul Șor nu a ajuns la Curtea de Apel Chișinău. De patru luni, cauza este blocată în instanța de fond la traducere

missing
21 noiembrie 2017, ora 14:52

„Da, dosarul este la mine. Nu l-am transmis încă la Curtea de Apel pentru că a durat traducerea hotărârii. Inculpatul nu cunoaște limba de stat și este o încălcare a drepturilor lui. Nu știu când va fi gata traducerea pentru că nu mă ocup eu de ea. Când o vom avea, vom transmite dosarul mai departe”, a declarat magistratul.

Întrebat de ce nu a fost publicată pe portalul instanțelor de judecată sentința motivată în dosarul lui Ilan Șor, Niculea a argumentat că această cauză a fost examinată în ședință închisă, iar hotărârea motivată va putea fi făcută publică abia după ce se va pronunța și Curtea de Apel.

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, a fost condamnat la şapte ani și șase luni de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis, pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari în dosarele creditelor neperformante acordate în 2014 de Banca de Economii.

Articolul integral poate fi citit pe site-ul Anticupție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram