/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Guvernul a eliberat-o din funcție pe viceministra Finanțelor, reținută de CNA pentru fapte de corupție

missing
21 noiembrie 2017, ora 18:20

În momentul reținerii viceministra s-a declarat nevinovată. „Ei își fac lucrul lor, iar eu nu sunt vinovată”, a declarat Maria Cărăuș la ieșirea din Ministerul Finanțelor, completând că la percheziții nu s-au găsit probe care să confirme bănuiala procurorilor.

Amintim că potrivit materialelor cauzei penale, în perioada august 2017 – prezent, viceministra, cunoscând că, prin Hotărârea Guvernului nr.573, din 19 iulie 2017, s-a dispus alocarea sumei de 15.000.000 lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru consolidarea bazei tehnico-materiale a Instituţiei medico-sanitare publice „Spitalul Clinic Republican”, ar fi încercat să convingă persoane din conducerea spitalului că transferul acestor bani depinde exclusiv de decizia ei, iar pentru ca spitalul să beneficieze de suma menţionată, trebuie să i se ofere o recompensă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram