/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Reacția PL la inițiativa PSRM de a organiza un nou referendum: „Dodon și socialiștii lui au prins din nou la curaj”

missing
21 noiembrie 2017, ora 15:50

„După „victoria” obținută în cadrul referendumului de pe 19 noiembrie în Chișinău, Dodon și socialiștii lui au prins din nou la curaj. Considerăm, că Dodon și socialiștii lui, nici în al 12-lea ceas nu au învățat din greșelile comise anterior. După ce au aruncat în vânt 9 milioane de lei, pentru organizarea referendumului din Chișinău, care a eșuat, socialiștii sunt gata să scoată din nou din buzunarul cetățeanului alte 70-80 milioane de lei, pentru satisfacerea unui alt moft al lui Dodon, cel de-a avea puterea absolută”, susțin liberalii.

PL a mai menționat că anterior, Dodon a mai propus un referendum consultativ, care urma să se desfășoare pe data de 24 septembrie, dar la sesizarea deputaților PL a fost declarat neconstituțional, iar referendumul local din 19 noiembrie din Chișinău a eșuat, prin curajul și demnitatea locuitorilor, care nu au dorit să participe la această farsă.

În acest sens, Partidul Liberal subliniază că va depune toate eforturile, pe toate căile legale posibile, pentru a zădărnici aceste planuri obscure ale socialiștilor. Partidul Liberal îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să nu semneze pe listele socialiștilor, să boicoteze aceste jocuri meschine puse la cale de Dodon, prin care se încercă să ne ia ultima fărâmă de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram