După ce PSRM a anunțat astăzi că până în februarie vor colecta un milion de semnături pentru trecerea la sistemul prezidențial de guvernare, PL califică declarația socialiștilor ca fiind un plan obscur pus la cale în laboratoarele Kremlinului și care are drept scop de a îngenunchea republica în fața lui Putin.

„După „victoria” obținută în cadrul referendumului de pe 19 noiembrie în Chișinău, Dodon și socialiștii lui au prins din nou la curaj. Considerăm, că Dodon și socialiștii lui, nici în al 12-lea ceas nu au învățat din greșelile comise anterior. După ce au aruncat în vânt 9 milioane de lei, pentru organizarea referendumului din Chișinău, care a eșuat, socialiștii sunt gata să scoată din nou din buzunarul cetățeanului alte 70-80 milioane de lei, pentru satisfacerea unui alt moft al lui Dodon, cel de-a avea puterea absolută”, susțin liberalii.

PL a mai menționat că anterior, Dodon a mai propus un referendum consultativ, care urma să se desfășoare pe data de 24 septembrie, dar la sesizarea deputaților PL a fost declarat neconstituțional, iar referendumul local din 19 noiembrie din Chișinău a eșuat, prin curajul și demnitatea locuitorilor, care nu au dorit să participe la această farsă.

În acest sens, Partidul Liberal subliniază că va depune toate eforturile, pe toate căile legale posibile, pentru a zădărnici aceste planuri obscure ale socialiștilor. Partidul Liberal îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să nu semneze pe listele socialiștilor, să boicoteze aceste jocuri meschine puse la cale de Dodon, prin care se încercă să ne ia ultima fărâmă de libertate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!