/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noi învinuiți în Cazul Braguța. Mai mulți angajați ai izolatorului pentru detenție provizorie, puși sub învinuire de procurori

missing
22 noiembrie 2017, ora 13:19

– „Ne-au spus că ne învinuiesc. Nu știu, au indicații. De la cine au indicații noi nu suntem la curent. Nu au vrut să ne informeze”, a menționat angajatul izolatorului.

– „De ce anume sunteți învinuit?”, reporter TV8.

– „Păi nu știu. Noi ne-am îndeplinit toate obligațiunile. Mai departe nu cunosc. Mă scuzați, eu mai mult nu dau nicio informație”.

– „Dar vă recunoașteți vina?”

– „Nu recunosc nicio vină eu. Ne-au spus că ne învinuiesc”, a menționat angajatul izolatorului pentru detenție provizorie de pe strada Tighina.

Andrei Braguța a fost reținut în august de Poliția de Patrulare după ce s-ar fi împotrivit somațiilor oamenilor legii. La 10 zile după arest, tânărul a decedat în condiții suspecte în penitenciar. În acest caz sunt învinuite șapte persoane, dintre care trei polițiști. Aceștia riscă de la 8 la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram