/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Need for speed nereușit pe străzile din Edineț. A vrut să fugă de poliție, dar a intrat cu mașina într-un panou

missing
22 noiembrie 2017, ora 12:20

Acesta a fost somat să stopeze mașina, însă în timp ce inspectori de patrulare se apropriau de automobil, șoferul a efectuat o manevră în spate, a accelerat și a continuat deplasarea. La doar câteva sute de metri, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a stopat într-un panou, blocând ușile mașinii.

Într-un final, șoferul a fost înlăturat de la volanul automobilului, fiind supus testării cu apăratul Drager, rezultatul era de 1,14 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La moment, tânărul este documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, nesupunerea agentului de patrulare și conducerea vehiculului fără permis de conducere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram