/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Călărași va fi creată o subzonă economică liberă. În ce domenii vor să investească potențialii rezidenți

23 noiembrie 2017, ora 14:08

Aflat într-o vizită în raionul Călărași, ministru al Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, a menționat că după finalizarea proiectelor de infrastructură de interes național, în special gazoductului Ungheni-Chișinău, care traversează teritoriul raionului, a traseului național și apeductului dintre municipiile Chișinău – Ungheni, precum și altor programe de dezvoltare regională, raionul Călărași va avea o infrastructură excelentă pentru dezvoltarea unei platforme industriale, bazate pe tehnologii și inovații moderne.

Calmîc a mai declarat că consideră că raionul Călărași are un potențial pentru dezvoltarea unei platforme industriale și noi vom susține demersurile autorităților locale de creare a unei subzone economie libere în această zonă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram