/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ Plimbări cu ATV-ul, imnul Rusiei în beciul de la Condrița și un porc întreg la masă. Cum s-a distrat președintele Dodon în weekendul referendumului

missing
23 noiembrie 2017, ora 12:02

Cel puțin așa reiese din fotografiile și videourile postat pe internet de către fostul deputat rus și proprietarul resursei media bloknot.ru, Oleg Paholkov, bun prieten al președintelui Dodon.

Toată aceasta distracție a avut loc în timp ce în municipiul Chișinău se desfășura referendumul local de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă.

Potrivit presei ruse, în noiembrie 2011, Paholkov a figurat pe lista candidaților de partid în Duma de Stat cu antecedente penale nestinse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram