/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un colhoz din sudul țării, jefuit. S-au furat 300.000 de lei, bani destinați ca primă celor mai buni angajați

24 noiembrie 2017, ora 12:04

Snejana Tucan, ofițerul de presă al departamentului de poliție din UTA Găgăuzia, a declarat pentru găguzinfo.md că persoane necunoscute au spart ușa și au intrat în clădirea administrativă a colhozului, iar ulterior au sustras cei 300 de mii de lei.

Președintele gospodăriei colective „Pobeda” Nicolaie Dragan a precizat că hoții au furat bani destinați plății primelor pentru lucrătorii instituției.

De obicei, banii pentru salarii nu sunt păstrați în clădirea administrativă. Primim banii de la bancă și le distribuim imediat angajaților. Acum este un caz special, sâmbătă vom sărbători Ziua Agricultorului în sat, iar colhozul sărbătorește aniversarea a 70 de ani. Astfel, hoții au furat banii pe care trebuiau să-i primească lucrătorii agricoli – erau primele lor, a celor mai buni angajați și a pensionarilor”, a explicat Dragan.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru furt în proporții deosebit de mari. Persoanele ce au săvârșit infracțiunea riscă o pedeapsă de la 7 la 12 ani de pușcărie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram