/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Tragedie la Criuleni! O familie întreagă a murit intoxicată în propriul apartament

missing
25 noiembrie 2017, ora 16:29

La fața locului au fost alertate organele de drept, dar și reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști, procurori și specialiștii Laboratorului experimental anti-incendiar s-a stabilit că familia a instalat în propria locuință un cazan alimentat cu gaze naturale, care cel mai probabil nu a fost montat de specialiști.

Conform primelor cercetări la fața locului, specialiștii Laboratorului experimental anti-incendiar al IGSU au înaintat două versiuni în acest caz. Prima ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la instalarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, iar a doua versiune ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea instalațiilor de alimentare cu gaze naturale.

O cauză finală va fi înaintată după ce vor fi investigate toate circumstanțele acestui caz. Cauza decesului celor trei persoane va fi stabilită în urma expertizei medico-legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram