O familie din trei persoane a decedat în propria locuință. Cazul a avut loc noaptea trecută într-o casă de locuit din orașul Criuleni. Este vorba de un bărbat și o femeie în vârstă de 29 de ani, dar și băiatul acestora în vârstă de 4 ani. Cei trei au fost găsiți fără suflare de către rude.

La fața locului au fost alertate organele de drept, dar și reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști, procurori și specialiștii Laboratorului experimental anti-incendiar s-a stabilit că familia a instalat în propria locuință un cazan alimentat cu gaze naturale, care cel mai probabil nu a fost montat de specialiști.

Conform primelor cercetări la fața locului, specialiștii Laboratorului experimental anti-incendiar al IGSU au înaintat două versiuni în acest caz. Prima ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la instalarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, iar a doua versiune ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea instalațiilor de alimentare cu gaze naturale.

O cauză finală va fi înaintată după ce vor fi investigate toate circumstanțele acestui caz. Cauza decesului celor trei persoane va fi stabilită în urma expertizei medico-legale.