Primarul interimar Silvia Radu și-a prezentat astăzi proaspătul consilier. Ea și-a îndemnat subalternii să colaboreze cu Iancu Țurcanu. Fostul șef de la Cancelaria de Stat a spus că a acceptat invitația Silviei Radu pentru a putea contribui la soluționarea problemelor chișinăuienilor.

El este expert în dreptul administrației publice. Vă rog să-i acordați tot suportul necesar. El va colabora”, a declarat Silvia Radu, primar interimar.

Fostul șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, Iancu Țurcanu, susține că o cunoaște de puțin timp pe Silvia Radu, dar a acceptat imediat oferta acesteia.

Am înțeles că pot face parte dintr-o echipă de profesioniști, care dorește binele RM, care vrea să muncească pentru a rezolva problemele chișinăuienilor”, a declarat Iancu Țurcanu consilierul primarului interimar.

Săptămâna trecută, mai mulți consilieri au criticat decizia Silviei Radu, pe motiv că și-ar fi adus la Primărie oameni din Guvernul controlat de PD. În baza unei cereri de demisie, Iancu Țurcanu a fost eliberat din funcția deținută la Cancelaria din Stat anul trecut. Din 2012, împreună cu soția sa, proaspătul consilier al Silviei Radu deține un restaurant de lux în Cricova.

Reporter: Anastasia Antoceanu;
Imagini: Tudor Bigu;

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!