/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ De la Guvern, în Primărie. Interimara Silvia Radu și-a prezentat astăzi proaspătul consilier

missing
27 noiembrie 2017, ora 17:37

El este expert în dreptul administrației publice. Vă rog să-i acordați tot suportul necesar. El va colabora”, a declarat Silvia Radu, primar interimar.

Fostul șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, Iancu Țurcanu, susține că o cunoaște de puțin timp pe Silvia Radu, dar a acceptat imediat oferta acesteia.

Am înțeles că pot face parte dintr-o echipă de profesioniști, care dorește binele RM, care vrea să muncească pentru a rezolva problemele chișinăuienilor”, a declarat Iancu Țurcanu consilierul primarului interimar.

Săptămâna trecută, mai mulți consilieri au criticat decizia Silviei Radu, pe motiv că și-ar fi adus la Primărie oameni din Guvernul controlat de PD. În baza unei cereri de demisie, Iancu Țurcanu a fost eliberat din funcția deținută la Cancelaria din Stat anul trecut. Din 2012, împreună cu soția sa, proaspătul consilier al Silviei Radu deține un restaurant de lux în Cricova.

Reporter: Anastasia Antoceanu;
Imagini: Tudor Bigu;

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram