Comportamentul Silviei Radu la ședința operativă a serviciilor Primăriei a generat reacții aprinse din partea mai multor deputați. Liberalul Valeriu Munteanu i-a reproșat Silviei Radu, pe o rețea de socializare, că se declară „șefă” a Primăriei deși nu a fost aleasă de locuitorii Capitalei. Consilierul municipal Ilian Cașu crede că îndrăzneala primăriței vine de la GBS-ul democratului Plahotniuc, iar deputatul Maria Ciobanu, i-a dedicat Silviei Radu o frământare de limbă.

„Șefă” o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general. Până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”. Nici un primar ales nu poate să-și trateze astfel subalternii, care sunt funcționari publici și se supun, în primul rând, legii și mai apoi indicațiilor superiorilor”, a menționat deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, i-a dedicat Silviei Radu o frământare de limbă:
„Din întâmplare aflând ce s-a întâmplat”, zice primara impostoare Silvia Radu!
La primar, la primărie, o întâmplare s-a-ntâmplat:
O primară, din întâmplare, a ajuns în primărie
Și-a tâmpit!”

„Silvia Radu și-a marcat terenul asemeni unui bulldog. Îndrăzneala, însă vine de la GBC”, a comentat și consilierul „Partidului Nostru”, Ilian Cașu.

Am contactat-o pe Silvia Radu pentru o reacție, dar nu ne-a răspuns la telefon, iar purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a precizat că PD nu are nici o legătură cu activitatea primarului interimar al Capitalei.

Reporter: PARASCOVIA SPIC